• Groot aanbod
  • Veilig en eenvoudig betalen
  • Goedkoop snoep

mentos

Snoeprollen

Bekijk het assortiment snoeprollen

snoepbakken

Snoepbakken

Bekijk het assortiment snoepbakken

Puntzakken

Bekijk het assortiment Puntzakken

Goedkoop snoep: de online snoepwinkel van Nederland

Goedkoopsnoep.nl is de online snoepwinkel waar snoep kopen het allerleukst is. Wij leveren een groot assortiment aan producten, waarvan een aantal varianten enkel bij ons verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een verrassende smaak? Die vind je ongetwijfeld in ons unieke aanbod. Bij ons kun je eenvoudig en snel de lekkerste snoep bestellen! 

We leveren onder andere aan aan kerken, goede doelen, stichtingen, verenigingen, shops, bedrijven en particulieren. Kortom iedereen die gek is op snoep. Bestellen gaat eenvoudig via onze uitgebreide webshop. Neem snel een kijkje tussen de producten die wij aanbieden in onze online snoepwinkel.

Op zondag zijn wij gesloten, dus zijn wij telefonisch en via email niet bereikbaar. je

Een grote variatie goedkoop snoep

Voor ieder wat wils

Bij goedkoopsnoep.nl vind je een divers aanbod met verschillende soorten snoep. Snoep bestellen is bij ons bovendien heel eenvoudig gemaakt, zodat je er thuis zo snel mogelijk van kunt genieten. Je kiest je favoriete snoep om te bestellen, plaatst ze in de winkelmand en rekent ze vervolgens makkelijk af. Wij zorgen dat je bestelling vervolgens zo snel mogelijk wordt verstuurd. 

Wij staan met name bekend om ons grote aanbod snoeprollen. Je vindt binnen ons assortiment natuurlijk de bekende merken, maar ook minder bekende merken. We laten jou namelijk graag iets nieuws proberen. We onderscheiden ons graag door opmerkelijke smaken en exclusieve soorten snoep uit het buitenland. 

We vinden het leuk om ons assortiment regelmatig uit te breiden. Houdt daarom altijd ons aanbod in de gaten voor nieuwe en unieke producten. Kijk vooral eens tussen onze aanbiedingen als je wilt profiteren van een speciale actie. Ook in de rest van onze online snoepwinkel bieden we een grote variatie goedkoop snoep, dus je bent altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Waar je vroeger voor het snoepschap stond om een zak te vullen met lekkernijen, koop je alles nu gemakkelijk en goedkoop online. Je kunt de keuze maken uit losse producten, maar je kunt ook snoep kopen in grotere verpakkingen. Zo bieden we verschillende snoepzakken van 200 gram tot 3 kg. Wanneer je kiest voor de snoepbakken haal je in één keer een grote voorraad van jouw favoriete snoep in huis. Online snoep kopen is nog nooit zo leuk en lekker geweest!

Met een grote variatie aan producten, bieden wij voor ieder wat wils. Dit is ideaal als je in een grote hoeveelheid snoep wilt bestellen voor groepen. Of je nu een liefhebber bent van fruit, chocola, karamel of drop. Bij ons vind je het!

Waarom bestel je bij Goedkoopsnoep.nl?

Wanneer je bestelt bij goedkoopsnoep.nl, dan kies je voor kwaliteit. Hoewel je het snoep volgens de groothandelsprijzen goedkoop kunt aanschaffen, kun je altijd rekenen op een goede service. Alle prijzen zijn excl 9% BTW en we hanteren een minimum bestelbedrag van €25,-.

Ons aanbod is zowel voor particulieren als zakelijke klanten ideaal. Wil je tegen een scherpe prijs een voorraad voor thuis aanleggen? Of wil je snoep verkopen voor het goede doel, in ieder klaslokaal een snoeppot vullen of producten verkopen op de markt? Bestel dan jouw favoriete producten bij Goedkoopsnoep.nl, de online snoepwinkel!

Snoeprollen actie!

Snoeprollen actie zakje, gevuld met 10 diverse snoeprollen. Deze zakjes zijn kant en klaar verpakt, speciaal voor de wederverkoop.

De zakjes zijn zeer scherp geprijsd, zodat er meer opbrengst overblijft voor het goede doel.

Per zakje betaal je vanaf €2.89, exclusief BTW.
Onze verkoop adviesprijs is tussen €5.00 en €6.00 incl. BTW. Zo behaal je eenvoudig een winst van ruim 100%!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Sign in

No account yet?